cajsathornros

Kategori: Allmänt

OFTEN IN MY BAG

Såg att många gör ett inlägg om vad de har i sin väska och tyckte det verkade roligt dock så skiljer det sig nog inte så mycket på vad de flesta tjejer har men jag tyckte det var roligt ändå haha..
Detta är dock bara det som jag OFTAST har i min väska, inte alltid i skolan eller så, men om jag ska iväg som på en fest eller bara åka o shoppa!
1.Hårspray /2.nycklar (självklart haha)/3.hörlurar/4. En borste eller kam har jag ALLTID med mig/5.Parfym just denna heter Escada-cherry in the air och luktar riktigt gott!/6. Puder och rouge/7. Och såklart min plånbok
Som sagt så har jag inte alltid med mig allt detta men alltid nycklar, mobil, parfym och hörlurar. Resten har jag inte alltid med mig i tillexempel skolan!

För övrigt så blev det tyvärr ingen myskväll eller muskväll så som vi kallar det, så det blir en lugn hemmakväll igen för mig haha.. Händer verkligen ingenting.

FOLLOW ME

Ställ frågor till mig på min ask som ni hittar HÄR eller

Följ mig på instagram @cajsathornros
  

Skumt mejl..

Var inne och kollade på min mejl och ser att jag fått ett riktigt skumt mejl av någon Mr.Urba Dila, undrar om någon annan också har fått det ?
Han skriver om att han har cancer och kommer dö inom sex månader och att hans fru dött i en atack i Irak, han har därför inga släktingar och eftersom att hans fru var EXTREMT rik så ville han ge mig pengarna så att jag kunde donera till Kyrkor i Amerika, Asien, Afrika och Europa seda skulle jag ta 15 % själv. 
Detta handlade alltså om tjugotvåmiljoner femhundratusen dollar!

Han skrev även att han hade lämnat mitt namn till sin advokat osv som kommer lägga pengarna i mitt namn ?
Haha så sjukt skumt, undrar bara om det är någon annan som fått detta mejl mer än jag ?

MUSIC

Detta är mina favvisar just nu, britney Spears brukar jag faktiskt inte lyssna på men hennes senaste låtar har varit hur bra om helst och denna är ju inget undantag!
Skulle förresten egentligen kört på körskolan idag men hans barn blev sjuk så vi fick hoppa det, hoppas att jag får en ny tid snart.
Vet inte varför jag stressar så med körkort, ett halvår tills jag fyller 18 haha.. men nu ska jag i alla fall snart in i duschn städa lite på mitt rum och mysa ner mig i sängen framför ph!! 

PERFECTION

Alltså detta är enligt mig perfektion.Cara delevingne,så jävla snygg är du!

FÖRSTA ADVENT

Igår jobbade jag på en julmarknad i Växjö som ni kanske läste, sjukt mysig marknad men dock var det vääääldigt kallt då jag stod där från 10 till 7 på kvällen, var därför hemma rätt sent och hade ingen ork till att blogga.
Jag och min syster brukar i alla fall alltid få en present på första advent, andra advent och ja tredje advent.
Så igår fick jag något så sjukt fint, sagt till mamma att jag velat ha det och igår fick jag då ljuslyktor och en sådan fin bricka som de står på, älskar den!

   

Vissa har det bra och åker utomlands

Kom precis hem från skolan och ska snart äta spenatsoppa..
Snart åker min pojkvän till cypern och tänkte be honom inhandla en till klocka till mig eftersom att de har så fina utomlands.
Älskar den klocka jag har nu, fick den i konfirmationspresent och den är verkligen jättefin men jag vill verkligen ha en till , för att byta lite haha. 

Tisdag

Kom precis hem från skolan, har varit hemma en omgång med Johanna eftersom att vi har ett hål på tre timmar så vi satt hemma hos mig o fikade och tittade på film.
Vi åkte sedan tillbaka till skolan för att ha de sista lektionerna!
Ikväll ska jag på något inredarparty med mamma och Emelia får se om det blir kul.
  
Här sitter jag just nu och dricker mormors goda saft och bara myser hehe