cajsathornros

fredag

Fredag och ingen är gladare än jag!
Idag tog jag sovmorgon till kl 11. Hade en lektion som var matte och där gjorde vi inte särskilt mycket och nu sitter jag här hemma och ska ta tag i att plugga in lite spanska glosor!
Ska senare städa mitt rum också och ikväll ska jag och zavve titta på någon bio eller bowla, får se vad som händer. Jag och pappa är hemma själva i helgen eftersom att mamma och Emelia skulle på något spa.
Imorgon händer det äntligen något i mitt liv, lite festligheter hos en kompis så vi ska vara några tjejer innan och förfesta och fixa oss lite innan vi tar oss vidare till festen. Ska bli så roligt!

Aja, detta inlägget ska egentligen handla om något som jag nyligen börjat med faktiskt. 
Har hört mycket om att hudfärgat läppstift är så snyggt och jag sökte rundor lite och fyfasen vad snyggt jag också tyckte det var så för några veckor sen köpte jag det och provade det men eftersom att mina läppar är så satans torra så såg det ut som om jag hade tagit foundation på dem.
Då tog jag över ett läppglans och det blev genast mycket snyggare, detta använder jag i princip varje dag nu och jag tycker att det passar vid alla tillfällen!
Detta är sakerna som jag använder, ett läppglans från pieces står dock inte vilken färg det är..
Och sedan ett läppstift från make up store som har färgen matt

Kommer senare lägga ut hur det ser ut på!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas