cajsathornros

Pälsväst

pälsväst från members.
Kommentera om ni vill ha en inbjudning till members, där det finns massa möjliga märken som har rea. 

NYTT

Har även precis beställt hem en pälsväst från rut&circle på members, endast 160 kr!! 
 kommer bild på det senare sjukt fin var den!

Gymnastiktävling

Igår hade jag en mysig kväll med Johanna då vi åt på kinan och sedan åkte hem till mig för att titta på film , i spit on your grave 2 , usch tycker sånna filmer är så hemska.. Men nu är jag uppe tidigt och ska bege mig på gymnastiktävling !!

Vinst

Spelade match idag och vann med 8-1 så jävla skönt att vinna sista matchen i serien!! Nu myser jag ner mig i sängen o tittar på ett avsnitt av the hills för att sedan träffa bästa Johanna , då ska vi äta gott på kinan!:)

Mys med släkten

Sitter och tittar på idol , ikväll firar vi att min syster fyllt 21 år så släkten är här och har ätit oxh sånt , ikväll blir det bara att ta det lugnt och imon blir det sista matchen på säsongen , skööönt !

Beställt

Beställde precis hem denna skönheten!
Nu ska jag plugga lite fysik sen ska jag vidare på gymnastikträning.
 

iOS 7

Av någon anledning klickade jag bara in för att se hur iOS 7 kommer se ut och nu står det att den kommer it imon ?!? Hur ballt?

värme i november

Japp, nu är resan bokad och den 19 november åker jag till värmen i en vecka!
Vi åker till Teneriffa till ett ställe som heter Playa de Fanabe. Det är ett nytt ställe i närheten utav Playa de las Americas och verkar hur mysigt som helst.
Vi har nära till både stranden och centrum så jag hoppas på en helt sjukt bra vecka, bara att räkna dagarna nu då!
  
Detta hotellet kommer jag bo på och vid den poolen kommer jag ligga och sola, hur bra ?! 

Fest och sånt

Jag är ledsen för mitt dåliga bloggande , Zavve kom hem i tisdag och sen har jag haft så mycket plugg så jag har inte hunnit med att blogga ! I alla fall igår oxh i fredags jobbade jag hör på marknaden i Markaryd och sålde karameller , roligt och så. Sen igår vad jag på en extremt rolig fest, har nog aldrig haft så roligt faktiskt , träffade nytt folk som var trevliga och roliga , en riktigt härlig kväll helt enkelt med nattsmat o så på torget haha ! Nu ska jag snart iväg och spela match !