cajsathornros

Älmhult

Beger mig till Älmhult för att hälsa på min kusin på sitt nya jobb, en butik som öppnat brevid Ikea , skriver senare

Smink

Ska precis sminka mig och tänkte bara visa vad jag använder när jag sminkar mig , concealern från make up store är nog något som är ett måste för mig. Täcker sjukt bra och speciellt mina ringar under ögonen. Sminket är lagt i ordningen som jag använder. Mitt puder är från en sida som heter pot of gold och är hur bra som helst , den är jättemörk men blir inte alls så mörk om man inte tar mycket. Jag själv använder den i hela ansiktet och tar också den till rouge men då tillsätter jag mer. Sen ögonbrynen och tillsist mascaran. När jag har sminkat mig kommer Johanna hit så ska vi gå på bio och äta gott, hörs sen !!

Pll

Äntligen har den nya säsongen släppts, så nu blir det mys med nutella och kisen innan fotbollsträningen, förlåt för dålig bloggning , ska försöka bättra mig !

Helgen

Har haft en grym kväll med festligheter och mys i strömsnäs och Båstad haha , nu ska jah bara mysa ner mig i sängen efter en jobbig träning !

Huvudvärk

Ligger och spelar Sims med huvudvärk så in i bomben , bara jag inte börjar bli sjuk, det orkar jag inte och har inte tid för det heller

dresses

Har hittat två perfekta och snygga klänningar , så sjukt fina, älskar att det är lite spets på dem.
Har letat efter lite klänningar, vet inte varför men är så sugen på att köpa en.
Frågan ör vilken..
Nu har jag börjat tagga bilderna tryck på bilden för att komma till klänningarna. båda ör från Nelly.com 

Fredag

Spenderar min fredag såhär framför serier och idol , imon ska jag umgås med min bästa hihi