cajsathornros

beställt !!!

Detta beställde jag hem från netonnet.com nu ikväll, kände att jag behövde något nytt till min kamera så att jag börjar använda den mer.
Hoppas att detta hjälper och ger mig lite motivation!
 

Julmys

Johanna sov här igår, vi tittade på det gamla mysteriet på greveholm, så sjukt mysigt!
Mindre än en månad kvar till julafton och idag har jag därför gjort det lite juligt på mitt rum, fick även en högtalare av pappa idag som han fått från jobbet, funkar ganska bra och skönt att den är så liten med, den tar inte någon plats och man kan ju ta med den överallt!
   

oslagbara klänningar

Oslagbara klänningar från nelly, älskar verkligen allihopa, föll för den tredje svarta, hur fin som helst. 

Hade tänkt beställa hem någon utav dessa och använda antingen på nyår eller på julafton!

Teneriffa

Har haft helt underbara dagar i Teneriffa men nu är man hemma i Sverige igen och åter till skolan.. Har mycket plugg att hinna ifatt men först lite vampire diaries avsnitt !!

Inte direkt morgonpigg

Jag brukar inte vakna såhär tidigt men tänkte att jag behövde det idag , ska plugga lite men först något avsnitt av vampier diaries hehe !!

SNART

Nu börjar jag packa lite smått , ska bli så skönt att komma iväg , på tisdag åker jag till Teneriffa !!

Min helg

Min helg har bestått utav läger och mys, har fått mycket sömn inatt och nu har jag gjort färdigt min spanska till imon så nu blir det film sedan blir det träning , typiskt söndag

Söndag

Sista dagen på lovet och då gäller det att råplugga, har inte ens börjat på min fysiklaborapport så det är väl så dags nu .. Var förresten på en sjukt roligt fest igår med lite nytt folk som var roliga att lära känna, kommer lanske någon bild senare !

Upp